Brigit Logo
UA
RU

Політика конфіденційності

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ТА УМОВИ

Одним з наших головних пріоритетів є конфіденційність наших відвідувачів. Ми розуміємо важливість збереження вашої конфіденційності і докладаємо максимум зусиль для надійного захисту ваших персональних даних (в тому числі від їх несанкціонованої або незаконної обробки та від випадкової втрати, знищення або пошкодження) та їх використання згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних».

Ця Політики конфіденційності (надалі – «Політика») описує, як і з якою метою ми збираємо та використовуємо ваші персональні дані, коли ви звертаєтесь до нашого веб-сайту за адресою https://brigit.ua (надалі – «веб-сайт»). Ця Політика також визначає ваші права на конфіденційність і пояснює, як зв’язатися з нами, якщо це необхідно.

Цю Політику конфіденційності слід читати разом із нашими Умовами використання сайту.

ХТО МИ?

ФІЗИЧНА ОСОБА_ПІДПРИЄМЕЦЬ Шаганов Станіслав Володимирович, діяльність якого здійснюється під брендом «BrigIT» (надалі – “ми”, “нас”, “наш” або «BrigIT») створив цей веб-сайт для надання послуг в обсязі, зазначеному в цій Політиці та Умовах використання сайту.

Використовуючи веб-сайт ви приймаєте нашу Політику та надаєте згоду на збір, обробку та отримання ваших персональних даних, як описано в цій Політиці.

НА КОГО ПОШИРЮЄТЬСЯ ЦЯ ПОЛІТИКА?

Ця Політика поширюється на таких людей:

  • Людей, які відвідують наш веб-сайт (для цієї Політики ми визначаємо термін «Користувач», «ви», «ваш», «ваш» як будь-яку фізичну або юридичну особу, через її уповноваженого представника, яка відвідує наш веб-сайт і/або ділиться з нами своїми контактами,з метою отримати доступ до Послуг BrigIT, зокрема, послуг розробки та впровадження програмного забезпечення, включаючи аналітику, архітектуру, дизайн інтерфейсу користувача, двосторонні інтеграції та обмін даними, модифікацію типового функціоналу під індивідуальні бізнес-процеси, контроль якості, розгортання (впровадження) та підтримку;
  • Людей, які зв’язуються з нами через електронну пошту, контактні телефони або форму звʼязку на веб-сайті.

ЯКУ ОСОБИСТУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО ВІД ЛЮДЕЙ, ЯКІ ВІДВІДУЮТЬ НАШ ВЕБ-САЙТ?

Коли ви заходите на веб-сайт, ми можемо збирати та додатково обробляти такі категорії даних:

  • Інформація, що запитується під час заповнення форми на замовлення послуги або форми звʼязку з нами на веб-сайті (наприклад ваше ім’я, адреса електронної пошти, контактний номер телефону та інше);
  • Інформація, зібрана за допомогою файлів cookie та інших подібних технологій. Використовуючи веб-сайт, ми також можемо відстежувати та збирати інформацію, пов’язану з використанням послуг, таку як дата і час доступу, сторінки чи функції, які ви переглядаєте, час, проведений на веб-сайті і натиснуті посилання, ідентифікаційні дані вашого пристрою, операційну систему, тип веб-переглядача та IP-адреса. Цю інформацію ми можемо отримати безпосередньо або через послуги третіх сторін.
    • Якщо потрібно, вас запитають про згоду на використання нами файлів cookie. Щоб отримати додаткову інформацію про те, які файли cookie ми використовуємо та як ми їх використовуємо, ознайомтеся з пунктом Cookies цієї Політики.

Зауважте, що ми використовуємо Google Analytics на нашому веб-сайті для аналізу та покращення роботи веб-сайту. Якщо ви хочете дізнатися більше про сервіс Google Analytics та його політику “не відстежувати”, відвідайте сторінку https://www.google.com/analytics/terms/us.html Ми не вимагаємо та не збираємо персональну інформацію від осіб, які не досягли 18-річного. Якщо вам не виповнилося 18 років, не вказуйте персональну інформацію на нашому веб-сайті.

КОЛИ МИ ЗБИРАЄМО ІНФОРМАЦІЮ?

Ми збираємо інформацію від вас, коли ви підписуєтесь на новини (в тому числі через перехід за опублікованими на веб-сайті посиланнями на офіційні сторінки BrigIT у соціальних мережах), заповнюєте форми або вводите інформацію на нашому сайті.

ЯК І ДЛЯ ЧОГО МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?

Інформацію, яку ми збираємо, згідно даної Політики, ми використовуємо для виконання наших зобов’язань перед вами та реалізації законних інтересів, а саме:

  • Інформування про послуги BrigIT;
  • Надання додаткових або допоміжних послуг, а також проведення опитування користувачів послуг, збору відгуків про послуги, статистичного аналізу;
  • Забезпечення маркетингової діяльності (інформування про будь-які зміни та оновлення послуг, новини, акції, анонси подій, і інші);
  • Персоналізування вашого досвіду, що дозволить нам надавати інформацію та пропозиції продуктів, в яких ви найбільше зацікавлені;
  • Підвищення продуктивності і функціональності наших послуг.

Вищенаведений перелік може поповнюватися залежно від розвитку послуг.

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Висловлюючи згоду з цією Політикою, ви підтверджуєте, що досягли повноліття або віку, встановленого законодавством у вашій юрисдикції (зазвичай 18 років або старше), несете виключну відповідальність за всі свої дії та повністю розумієте твердження, викладені в цій Політиці.

Ви можете висловити свою згоду, поставивши позначку у відповідному спливаючому вікні на веб-сайті. Якщо ви поставите прапорець, ви беззастережно погоджуєтеся з тим, що ми маємо право обробляти ваші персональні дані у спосіб, визначений у цій Політиці.

ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

Ви маєте право в будь-який час вимагати інформацію про ваші персональні дані, які обробляються нами, виправлення будь-яких помилок у ваших персональних даних, припинення обробки ваших персональних даних, видалення ваших персональних даних або інформацію про те, як ми обробляємо ваші персональні дані.

Якщо ви попросите нас видалити всі ваші персональні дані, ми вилучимо ваші персональні дані без зайвої затримки (якщо не існує законних і юридичних причин, чому ми не можемо видалити певні ваші персональні дані, і в цьому випадку ми повідомимо вам про це). Запит про припинення обробки ваших персональних даних або видалення своїх персональних даних ймовірно значитиме, що ви більше не зможете користуватися нашими послугами.

Ви також маєте право подати скаргу нашій відповідальній особі або до відповідного контролюючого органу, якщо ви вважаєте, що ваші персональні дані були застосовані неналежним чином.

Ми не стягуватимемо плату щодо будь-яких запитів, які ми отримуємо, щоб дозволити вам скористатися будь-якими з ваших прав, зазначених вище, однак, якщо ви робите надмірні, повторювані або явно необґрунтовані запити, ми можемо стягувати з вас розумну плату з урахуванням адміністративних витрат необхідних для того, щоб обробляти такі запити або ми можемо відмовитися від виконання таких запитів.

Для того, щоб скористатися даними правами, зв’яжіться з нами, надішліть повідомлення із заголовком теми “Права на конфіденційність” на електронну пошту info@brigit.ua.

ЯК МИ ЗАХИЩАЄМО ВАШУ ІНФОРМАЦІЮ?

Ваша особиста інформація міститься за захищеними мережами і доступна лише обмеженій кількості осіб, які мають спеціальні права доступу до таких систем і зобов’язані зберігати конфіденційність інформації. Крім того, вся інформація про вашу конфіденційну інформацію, яку ви надаєте, зашифрована за технологією Secure Socket Layer (SSL).

Ми впроваджуємо різні заходи безпеки, коли користувач вводить, передає або отримує доступ до своєї інформації, щоб забезпечити безпеку вашої особистої інформації.

COOKIES

Файли cookie – це невеликі файли, які сайт або його постачальник послуг передає на жорсткий диск вашого комп’ютера через ваш веб-браузер (якщо ви це дозволяєте). Це дає можливість системам сайту або постачальникам послуг розпізнавати ваш браузер під час наступного відвідування, а також бачити та запам’ятовувати певну інформацію (такі дані як веб-переглядач, операційна система, взаємодія з веб-сайтом, час відвідування, місце розташування тощо).

Ми використовуємо файли cookie для збору даних про трафік веб-сайту та взаємодію з веб-сайтом, а також для кращого розуміння ваших уподобань на основі попередньої або поточної діяльності сайту. Це дає нам змогу надати вам покращені послуги та запропонувати вам кращий сервіс та інструменти сайту в майбутньому.

Приймаючи нашу Політику та залишаючись на веб-сайті BrigIT, ви погоджуєтеся на використання файлів cookie нашого веб-сайту.

Як правило, браузери автоматично приймають файли cookie. В налаштуваннях вашого браузера Ви можете очистити або вимкнути файли cookie, увімкнути отримання повідомлень про відправлення файлів cookie чи заблокувати використання файлів cookie та припинити збір даних. Якщо ви вимкнете файли cookie, деякі функції, які підвищують ефективність веб-сайту, можуть не працювати належним чином.

РОЗГОЛОШЕННЯ

Ми не продаємо, не розголошуємо та не передаємо стороннім особам вашу особисту інформацію, крім випадків, коли ми попередньо повідомляємо користувачів. Це не включає партнерів з веб-хостингу та інших учасників, які допомагають нам керувати нашим веб-сайтом, вести наш бізнес або обслуговувати наших користувачів, якщо ці сторони погоджуються зберігати конфіденційність цієї інформації.

Проте інформація, яка не може бути ідентифікована відвідувачем, може бути надана іншим сторонам для маркетингу, реклами та інших цілей.

ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ

BrigIT залишає за собою право вносити зміни до цієї Політики в будь-який час. Тому, ми радимо періодично переглядати цю сторінку для відстеження внесених змін. Ці зміни вступають в силу негайно після того, як вони опубліковані. Продовжуючи користуватися веб-сайтом та послугамиBrigITви приймаєте ці зміни.

КОНТАКТНІ ДАНІ

Якщо у вас є які-небудь питання чи коментарі стосовно даної Політики, будь ласка, зв’яжіться з нами, надішліть повідомлення із заголовком теми «Політика конфіденційності» на електронну пошту info@brigit.ua.

 

Останнє оновлення: Ця Політика конфіденційності оновлена 7 вересня 2022 року.

Call us!